Fra ledelsesfilosofi til et skærpet ledelsesgrundlag

I et online kursus med filosoffen Ole Fogh Kirkeby udvikler du din ledelsesfilosofi og undersøger, hvad dine egne filosofiske refleksioner har af praktiske konsekvenser for dig som leder.

Vi hjælper dig med at italesætte dit nye ledelsesgrundlag - på skrift og på video.

BoDet filosofiske lederskab

Et online kursus i kunsten at udvikle et filosofisk fundament for dit lederskab.
Bestil kursus

Lad Ole Fogh Kirkeby, Danmarks fremmeste ledelsesfilosof, guide dig på rejsen mod et mere personligt, etisk funderet ledelsesgrundlag.

Tag kursets moduler, som det passer i din leder-hverdag. Det styrer du selv. I vekselvirkning mellem oplæg fra Ole Fogh Kirkeby og dine egne refleksioner, skærper du din forståelse for dine grundlæggende værdier – og forstår, hvad filosofi ”kan” for dig som leder.

I kursets arbejdsbog bliver du guidet i dine refleksioner. Til sidst står du med et stærkt værktøj til at producere dit eget, afklarede og skærpede ledelsesgrundlag. Se mere om kurset her.

LedelsesgrundlagDit ledelsesgrundlag
på video og på skrift
Få det ud at arbejde i organisationen

Bestil service

Når du er afklaret om, hvad der kendetegner dine værdier, dit menneskesyn og dig som leder, så skal din ledelsesfilosofi ud at arbejde i organisationen.
Hos os kan du få produceret en video, hvor du kommunikerer, hvad du står for. På optagedagen får du masser af hjælp og støtte til at vise dig selv frem, så det understøtter dit ledelsesgrundlag og din personlighed. 
Vi hjælper dig også gerne med at pudse dit skriftlige ledelsesgrundlag af, så du er klar til at aktivere det internt og eksternt. Se mere om at få hjælp til video og redigering her.

Workshop

Partnere til proces og fordybelse
Vores partnere står klar med
assistance og netværk. 

Se mere

Vil du involvere hele ledelsesgruppen i en udviklingsproces mod et stærkere kollektivt ledelsesgrundlag? Brug for hjælp til processer i organisationen?
Vores partnere står klar med workshops, netværk og proces-assistance, så du kan arbejde med hele dit ledelsesteam. 

Mød vores partnere her.