Det filosofiske lederskab

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary

Ole_Produktpic

Det filosofiske lederskab

Et kursus i kunsten at reflektere filosofisk, som udvikler mennesket og lederen i dig - og leder frem til et skærpet ledelsesgrundlag.  

Sådan køber og tager du kurset

Når du har betalt for kurset, sender vi dig en e-mail med password og link til kurset. Derefter har du adgang til kurset lige så længe du vil. Du tager kurset online, så du kan selv styre, hvor og hvornår du vil bruge din tid på at reflektere og udvikle dit ledelsesgrundlag. Hvis du vil reflektere sammen med andre eller har brug for assistance i øvrigt, så kontakt os. Vi er altid klar til at hjælpe.

Sådan er kurset opbygget

I 12 videolektioner reflekterer filosof og forfatter Ole Fogh Kirkeby over nogle af de mest påtrængende temaer for den moderne leder. Hver video understøttes af materiale online og i arbejdsbogen, som guider din refleksion og gør den praksisnær for din ledelsesrolle.

Den medfølgende, personlige arbejdsbog guider fra filosofisk erkendelse over til den ledelsesmæssige adfærd, kursisten til sidst kan udtrykke i sit ledelsesgrundlag.

Arbejdsbog til kurset

Arbejdsbogen inkluderer en tjekliste, der sikrer et solidt og velovervejet ledelsesgrundlag på baggrund af kursets erkendelser.

Inklusiv kursusbevis med Ole Fogh Kirkeby - også til brug på Linkedin.

Kontakt os gerne, hvis I skal bruge mere end 3 kurser til samme organisation.

DKK 2,900
Total due DKK 2,900

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.