Troublemakers

Konflikthåndtering i frontlinjen - på kursus med skuespilleren Thomas Gabrielsson

Håndter personer med en udfordrende adfærd

Du bliver klædt på til mødet med konfliktsøgende personer i frontlinjen – fra øjeblikket før I står ansigt til ansigt, via kropssprog, stemmeføring, dialog, afvikling af mødet – til din personlige nødplan, hvis situationen kommer ud af kontrol.

Undervejs møder du Søren. 
Figuren spilles af Thomas Gabrielsson, som personificerer de konfliktsøgende personligheder, du møder i dagligdagen, så situationerne bliver virkelige for dig.
Under hele kurset suppleres de konkrete situationer med indblik, refleksion, indsigt og råd fra ekspertpanelet.

DKK 1.150,00 ekskl. moms
(Kontakt os, hvis I skal bruge mere end 3 kurser til samme organisation)

Køb nu

Metode og beredskab
Tag kurset og bliv bedre til at nedtrappe konflikter, skabe bedre service-oplevelser og passe på dig selv, når konflikten opstår. 

Kurset bruges af blandt andet DSB og flere parkerings-selskaber, der ønsker at uddanne personale bredt i konflikt-håndtering. 

                   DSB siger om kurset

Open Mind Kurser

“Vores medarbejdere har taget rigtig godt imod Troublemakers. Jeg havde 20 igennem forløbet, som fik et gevaldigt løft i deres kontakt med kunderne.

Vi evaluerede undervejs mellem modulerne og brugte også kurset som redskab til at få talt nogle vigtige ting igennem omkring det at arbejde i frontlinjen.

En enkelt medarbejder havde for et års tid siden for mange kundeklager. Så gav jeg ham kurset og tog en samtale med ham, da han havde gennemgået det. Han har ikke haft en eneste klage siden. Det skyldes vel en kombination af flere ting, men jeg tror faktisk, at grundlaget for forandringen var kurset.

Noget af det stærkeste ved kurset er, at det viser konfliktsituationerne fra begge sider. Så det ikke kun er skadevolderen, der er problemet, men så der også er noget selvlæring i det til medarbejderen.
Har min adfærd en positivt afsmittende effekt på andre?
Det får medarbejderne reflekteret grundigt over i løbet af kurset. ”

Arbejdsmiljøleder for togpersonalet i DSB

Open Mind Kurser

“Jeg har selv haft fornøjelsen af at lægge kurset på vores LMS, og må sige at det er det bedste konflikthåndteringskursus jeg har set i min karriere. Helt eminent valg af skuespiller som gennemgående rolle.”

Systemadministrator på Learning, DSB